Warsztaty kulinarne i kulig |
wtorek, 26 stycznia 2016 16:40 |
{becssg}galerie/26012016{/becssg} W dniach 21- 22 stycznia br. Lokalna Grupa Działania „Roztocze Tomaszowskie” zorganizowała warsztaty kulinarne i kulig dla członków naszego stowarzyszenia. Podstawą warsztatów było wykorzystanie lokalnych produktów, m.in. ryb z Gospodarstwa hodowlanego Pani Anny Kuśmierczak-Kuceł oraz dziczyzny. Warsztaty odbywały się w Ośrodku Wypoczynkowym Sosnowe Zacisze w Suścu, więc nie mogło zabraknąć popisowego dania Właścicielki - Lucynki Kozyry - Parzy Brody. Dziękujemy wszystkim uczestnikom za zaangażowanie i wspaniała atmosferę, dziękujemy naszemu kucharzowi - Kamilowi Kotarskiemu, za prowadzenie warsztatów, Pani Elżbiecie Wójcik za obecność, pomysły i merytoryczne uwagi, Bogdanowi i Lucynie Kozyra - za rewelacyjne przyjęcie nas po raz kolejny. |