Warsztaty kulinarne w ramach projektu "Na Kresowym Szlaku Smaku" PDF Drukuj Email
niedziela, 31 lipca 2016 19:41

W dniu 29 lipca br. odbyły się na naszym terenie warsztaty kulinarne realizowane w ramach projektu "Na Kresowym Szlaku Smaku”.
Pod okiem Pani Sylwii Biały i Pana Artura Sulikowskiego uczestnicy przygotowali: kotleciki rybne z dwoma sosami i ziołowym olejem, polędwicę z sarny z sosem z borówki i puree ziemniaczanym. Warsztaty pokazały jak szybko można przygotować smaczne dania wykorzystujące nasze lokalne zasoby oraz jak ładnie je zaprezentować.
Dziękujemy wszystkim za zaangażowanie i aktywny udział w realizowanym przedsięwzięciu.

 

LGD w obiektywie

Produkt tradycyjny

Pytania i odpowiedzi

Zadaj pytanie

Ile gmin wchodzi w skład LGD "Roztocze Tomaszowskie"?
Twój e-mail:
Temat:
Pytanie:

Roztocze na Facebooku

LGD 'Roztocze Tomaszowskie'